Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikille avoimeen ja ilmaiseen 10 päivän joogahaasteeseen!

10 päivän joogahaaste kannustaa sinua säännölliseen joogan harjoitteluun noin 15-20 minuutin pituisilla joogaharjoituksilla, joissa kaikissa soi rauhoittava taustamusiikki. Joogahaaste on sopiva sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille.

Ilmoittautumalla joogahaasteeseen alla olevasta lomakkeesta, saat joka päivä uuden joogaharjoituksen suoraan sähköpostiisi! Ensimmäisen harjoituksen saat pian liittymisesi jälkeen.

Liittymällä joogahaasteeseen liityt myös Ninan joogan uutiskirjeen tilaajaksi.

Osallistujien palautteita 10 päivän joogahaasteesta

Joogahaaste oli täydellinen harjoituskokonaisuus. Olin aikaisemmin kuvitellut, että minulla ei ole joka päivä aikaa joogaharjoitukselle, mutta olin väärässä! Tämän haasteen harjoitukset olivat sopivan mittaisia päivittäin tehtäväksi. Musiikki harjoitusten taustalla oli ihan parasta. Iso kiitos tästä haasteesta!

Kiitos innostavasta joogahaasteesta. Ensimmäistä kertaa suoritin liikuntahaasteen loppuun asti ja haasteen loputtua jäi harmittamaan, kun se loppui. Kiva aloitus vuodelle ja tästä on hyvä jatkaa!

Joogahaaste oli aivan ihana, kiitos siitä! Harjoitukset olivat sopivan pituisia, jotta ne pystyi tekemään päivittäin tai jos jokin päivä jäi väliin, ei ollut liian vaikeaa tehdä vaikka kahta harjoitusta sitten putkeen. Nina on aivan huippu ohjaaja, olen käynyt viime kesänä Ninan Pirkkalan puistojoogassa ja tykästyin hänen lempeään, hyväksyvään ja erittäin ammattitaitoiseen tyyliin.

Joogahaaste oli ihan pelastus. Arjen jalkoihin jäänyt joogaharrastus tuli tarpeeseen. Löysin Ninan verkosta jo aiemmin ja liityin kanavan seuraajaksi. Pian tulikin joogahaaste, jossa koetin roikkua mukana. Yhtenä päivänä tuli tehtyä useampi peräkkäin, kun tuntui tarpeelliselta. Pidin Ninan rauhallisesta äänestä ja otteesta asiaan. Ei haitannut, vaikka en oikein taivu ja jään vajaan näköisesti pystyyn kaikissa eteen taivutuksissa. Selkäni tykkäsi ja sen vuoksi koetan ottaa joogan uudelleen kotirutiineihin.

Säännöllisen joogaamisen hyötyjä

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)