Äänimaljarentoutus 5.8.2020 Tampereella

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava harjoitus, jossa laskeudutaan äänimaljojen lempeään ja uniikkiin sointiin ja lumoavaan värähtelyyn. Et tarvitse kokemusta äänimaljoista tai joogasta. Tule sellaisena kuin olet!


Äänimaljojen ääni ja värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan. Tämä rentoutusharjoitus tehdään mukavasti valitsemassasi makuu- tai lepoasennossa, jossa voit tehdä olosi kotoisaksi tyynyjen ja vilttien avulla. Äänen avulla pyritään pitämään tietoisuus tarkoituksella valppaana, jotta et nukahtaisi rentoutuksen aikana – mutta ei haittaa, jos pikkusen torkahdat. Harjoituksen alussa laskeudutaan tietoisesti rentouden tilaan ja annetaan keholle, aisteille ja aktiivisille ajatuksille lepoa. Harjoituksen alussa saat myös halutessasi kylvää harjoituksen pohjalle itseäsi positiivisesti kannattelevan intention eli aikomuksen tai toivomuksen.


Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolo ja paluu omaan sisäiseen tilaan ja rauhaan. Löydä itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä huomannut.

☀ Paikka: Iki-ihana Mama Bear hyvinvointihuone, Laukontori 6 B, Tampere
☀ Aika: keskiviikko 5.8.2020 klo 18-18:45
☀ Ilmoittautuminen sähköpostilla posti(ät)ninanjooga.fi
(HUOM! Ilmoittaudu pian! Paikkoja vain 8 kpl)
☀ Hinta: 20 € ja maksuvälineinä käyvät Mobilepay tai käteinen. Huom ei korttimaksuja!
☀ Päälle rennot, joustavat vaatteet. Suosittelen ottamaan mukaan oman joogamaton/ alustan, tyynyn ja viltin. Paikan päältä voit halutessasi lainata joogamattoa.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)