Äänimaljarentoutus ja jooga nidra helatorstaina 30.5.2019

Viimeinen äänimaljarentoutus ennen kesätaukoa!

Jooga Nidra eli joogin uni tarkoittaa syvää rentouden tilaa, jossa ollaan unen ja valveilla olon rajamailla. Mieli saa jäädä hiljaiseksi, mutta avoimeksi. Aito yhteys itseen pääsee paremmin esille.

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan lempeä sointisia äänimaljoja, joiden ääni ja voimakas värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan. Tämä syvärentoutusharjoitus tehdään mukavasti makuuasennossa, jossa voit tehdä olosi kotoisaksi tyynyjen ja vilttien avulla. Äänen avulla pyritään pitämään tietoisuus tarkoituksella valppaana, jotta et nukahtaisi rentoutuksen aikana – mutta ei haittaa, jos vahingossa nukahdat! 🙂

Harjoituksen alussa laskeudutaan tietoisesti rentouden tilaan ja annetaan keholle, aisteille ja aktiivisille ajatuksille lepoa. Harjoituksen alussa saat myös kylvää harjoituksen pohjalle itseäsi positiivisesti kannattelevan intention. Harjoitus ohjataan osittain sanallisesti ja osittain soivat ainoastaan äänimaljat.

Jooga nidran ja äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolo ja paluu omaan keskiöön. Löydä itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä huomannut.

Hinta: 20 € (maksu käteisellä paikan päällä)
Ajankohta: torstai 30.5.2019 klo 17:30-18:30
Paikka: Mama Bear, Laukontori 6 B, Tampere
Ilmoittautuminen:


    Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

    Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)