Koti Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus

[tdc_zone type=”tdc_content”][vc_row full_width=”stretch_row_1200 td-stretch-content”][vc_column][tdm_block_text_image title_text=”JUMzJTg0JUMzJUE0bmltYWxqYXQ=” title_tag=”h3″ title_size=”tdm-title-md” button_tdicon=”tdc-font-fa tdc-font-fa-chevron-right” button_size=”tdm-btn-lg” content_align_vertical=”content-vert-center” description=”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” flip_content=”yes” media_size_image_height=”523″ media_size_image_width=”696″ layout=”layout-12-12″ content_align_horizontal=”content-horiz-center” tdc_css=”eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==” tds_title=”tds_title2″ image=”1577″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_text_with_title custom_title=”Äänimaljarentoutus ryhmille yksityistuntina”]

Hengähdyshetki mihin tahansa tilanteeseen! Äänimaljarentoutuksen voit varata yksityistuntina työporukalle, polttareihin, Tyky-päivään tai ystävien kesken. Tulen maljojeni kanssa luoksesi tai äänimaljarentoutus voidaan pitää myös Tampereen keskustassa Mama Bearissa! Äänimaljarentoutuksessa saat ihan luvan kanssa levätä ja olla tekemättä sen kummemmin mitään ja pääset mukavassa lepoasennossa vastaanottamaan äänimaljojen lumoavaa sointia ja värähtelyä. 

[/td_block_text_with_title][vc_separator][td_block_text_with_title custom_title=”Ota yhteyttä”]

[/td_block_text_with_title][vc_separator][td_block_text_with_title custom_title=”Kaikille avoimet äänimaljarentoutukset”]

Järjestän kaikille avoimia äänimaljarentoutuksia Tampereella Mama Bearissa ja Lentävässä matossa. Seuraa ajankohtaisia tapahtumia! Löydä itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä huomannut.

[/td_block_text_with_title][td_block_text_with_title custom_title=”Tongue drum äänirentoutus”]

Luon uniikkisointisella, lumoavalla tongue drum soittimella rentouttavan ja rauhoittavan äänimaailman. Suomessa vielä melko tuntemattomia tongue drum soittimia käytetään maailmalla rentoutumisen, meditaation ja joogan yhteydessä. Tongue drum äänirentoutuksessa pääset kokemaan erityisen lempeäsointisen äänirentoutuksen. 

Rentoutuksen voit viettää itsellesi mukavassa lepoasennossa makuulteen tai istuen. Rentoutuksen voit myös halutessasi viettää äänimeditaationa, jossa voit kohdistaa huomiosi ääneen ja antaa äänien tulla ja mennä. Yhdistän äänirentoutukseen useimmiten muutamaa tongue drumin kanssa kauniisti yhteen soivaa äänimaljaa, joiden voimakas värähtely auttaa pysähtymään ja heittäytymään äänien vietäväksi.

[/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row][/tdc_zone]