Äänimaljat

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan lempeä sointisia, voimakkaasti värähteleviä äänimaljoja. Ääni ja värähtely rauhoittavat ja rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat yksilöllisiä. Monet kokevat poikkeuksellista rauhaa ja rentoutta, parantunutta unenlaatua ja kaiken kaikkiaan hyvää oloa. Rentoutuksessa voi olla itselle mieleisessä asennossa selinmakuulla tai istuen.

Äänimaljarentoutus ryhmille yksityistuntina

Hengähdyshetki mihin tahansa tilanteeseen! Äänimaljarentoutuksen voit varata yksityistuntina työporukalle, polttareihin, Tyky-päivään tai ystävien kesken. Tulen maljojeni kanssa luoksesi tai äänimaljarentoutus voidaan pitää myös Tampereen keskustassa Mama Bearissa! Äänimaljarentoutuksessa saat ihan luvan kanssa levätä ja olla tekemättä sen kummemmin mitään ja pääset mukavassa lepoasennossa vastaanottamaan äänimaljojen lumoavaa sointia ja värähtelyä. 

Ota yhteyttä

Kaikille avoimet äänimaljarentoutukset

Järjestän kaikille avoimia äänimaljarentoutuksia Tampereella Mama Bearissa ja Lentävässä matossa. Seuraa ajankohtaisia tapahtumia! Löydä itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä huomannut.

Tongue drum äänirentoutus

Luon uniikkisointisella, lumoavalla tongue drum soittimella rentouttavan ja rauhoittavan äänimaailman. Suomessa vielä melko tuntemattomia tongue drum soittimia käytetään maailmalla rentoutumisen, meditaation ja joogan yhteydessä. Tongue drum äänirentoutuksessa pääset kokemaan erityisen lempeäsointisen äänirentoutuksen. 

Rentoutuksen voit viettää itsellesi mukavassa lepoasennossa makuulteen tai istuen. Rentoutuksen voit myös halutessasi viettää äänimeditaationa, jossa voit kohdistaa huomiosi ääneen ja antaa äänien tulla ja mennä. Yhdistän äänirentoutukseen useimmiten muutamaa tongue drumin kanssa kauniisti yhteen soivaa äänimaljaa, joiden voimakas värähtely auttaa pysähtymään ja heittäytymään äänien vietäväksi.