Äänimaljat

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan lempeä sointisia, voimakkaasti värähteleviä äänimaljoja. Ääni ja värähtely rauhoittavat ja rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat yksilöllisiä. Monet kokevat poikkeuksellista rauhaa ja rentoutta, parantunutta unenlaatua ja kaiken kaikkiaan hyvää oloa. Rentoutuksessa voi olla itselle mieleisessä asennossa selinmakuulla tai istuen.

Äänimaljarentoutus ryhmille yksityistuntina

Hengähdyshetki mihin tahansa tilanteeseen! Äänimaljarentoutuksen voit varata yksityistuntina työporukalle, polttareihin, Tyky-päivään tai ystävien kesken. Tulen maljojeni kanssa luoksesi Tampereella tai äänimaljarentoutus voidaan pitää myös Tampereen keskustassa Mama Bearissa! Äänimaljarentoutuksessa saat ihan luvan kanssa levätä ja olla tekemättä sen kummemmin mitään. Pääset mukavassa lepoasennossa vastaanottamaan äänimaljojen lumoavaa sointia ja värähtelyä. 

Ota yhteyttä

    Kaikille avoimet äänimaljarentoutukset

    Järjestän kaikille avoimia äänimaljarentoutuksia Tampereella Mama Bearissa ja Lentävässä matossa. Seuraa ajankohtaisia tapahtumia! Löydä itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä huomannut.