ÄänimaljaYin (maassa ja ilmassa), Tampere 11.6.2023

Hinta: 45 €
Ilmoittautuminen: laita sähköpostia Ninalle: posti(ät)ninanjooga(piste)fi
Paikka: Studio Vintti, Näsilinnankatu 34 A (A rappu, 7. kerros), Tampere
Aika: Sunnuntai 11.6.2023 klo 14-16
Maksuvälineinä käyvät myös liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred)!
 
Nina ja Siiri ohjaavat tämän uniikin kaksituntisen harjoituksen yhdessä!
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan tämä taianomainen joogaharjoitus, missä yinjooga, äänimaljojen värähtely ja syvälepo yhdistyvät.
 
Aloitamme harjoituksen kevyillä, selkää ja niskaa lempeästi avaavilla liikkeillä ja rauhoittumisella. Sen jälkeen laskeudumme rentouttaviin ja helliviin yinjooga-asanoihin. Harjoituksen aikana soivat kaunissointiset äänimaljat, joiden ääni ja lempeä värähtely rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.
 
Yinjoogassa asanoita tuetaan erilaisilla apuvälineillä, jolloin asanassa voidaan viipyä useita minuutteja viipyillen ja hengitellen. Näin saamme syvää avautumista kehoon; sidekudoksiin, jänteisiin ja niveliin. Yinjooga-osuuden aikana selkäranka saa liikettä kaikkiin luonnollisiin suuntiin, ja koko kehomieli-kokonaisuus pääsee pehmenemään läsnäoloon. Pääosin tässä meditatiivisessa joogaharjoituksessa ollaan asanoissa istuen tai maaten, omaa kehoa kuulostellen.
 
Harjoituksen loppupuolella teemme muutaman syvärentouttavan restoratiivisen joogan asanan. Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Palauttavissa asanoissa levätään läsnäolossa ja apuvälineiden kannattelussa vähintään 5 minuuttia kerrallaan. Restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun; antautua rauhaan ja rentoutuneisuuteen.
 
Joogaharjoituksen päätteeksi on ihana pitkä loppurentoutuminen, jonka aikana pääset vielä hellästi laskeutumaan äänimaljojen sointiin. Äänimaljarentoutuksen osuuden voi halutessaan viettää maadoittuneesti matolla tai ilmajoogasilkin syleilyssä.
 
Apuvälineinä käytämme joogatiiliä, vilttejä, ja joogabolsteria – kaikki nämä löytyvät paikan päältä. Studio Vintiltä löytyy myös joogamatot käyttöön. Tuo mukanasi harjoitukseen reilun kokoinen viltti ja vesipullo.
 
Tarjoamme ennen harjoitusta yrttiteetä rauhan ja rentouden tueksi – saavuthan hyvissä ajoin, ovet ovat auki 13:45 alkaen.
 
Aiempaa kokemusta et tarvitse, tervetuloa mukaan kokemaan tämä harjoitus juuri sellaisena kuin olet!
Harjoituksen aikana ollaan pidempään vatsa- ja selinmakuulla sekä teemme pidempi kestoiset kierrot, joten harjoitus ei sovi raskaana oleville.
 
Otamme mukaan vain pienen ryhmän, joten kannattaa siis ilmoittautua mukaan pian, aiemmat työpajat ovat olleet loppuunmyytyjä.
 
Hinta: 45 €
Ilmoittautuminen: posti(ät)ninanjooga(piste)fi
Paikka: Studio Vintti, Näsilinnankatu 34 A (A rappu, 7. kerros), Tampere
Aika: Sunnuntai 11.6.2023 klo 14-16, paikan päälle pääsee asettautumaan klo 13:45
 
Osallistuminen maksetaan viikkoa ennen työpajaa 4.6.2023 mennessä, maksutiedot lähetämme sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova.
 
Jos et pääse harjoitukseen, paikan voi antaa ystävälle. Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan pidätämme 50% työpajamaksusta. Alle 24h peruutuksista veloitamme koko työpajan hinnan.
 
Jos haluat maksaa Smartumilla, ePassilla, tai Edenredillä, ilmoita siitä ilmoittautumisesi yhteydessä Ninalle posti(ät)ninanjooga(piste)fi
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Nina & Siiri
 
Olethan meihin yhteydessä, jos herää kysyttävää!
siirinrentoutusvenyttely(ät)gmail(piste)com
posti(ät)ninanjooga(piste)fi 

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)