Energy & Detox 2 h ilmajoogaharjoitus 15.3.2020

Kevät on mainiota aikaa hyödyntää kehon luonnollinen puhdistusmisprosessi. Samalla, kun luonto alkaa hiljalleen heräilemään, energia ja muutos tuntuu ja elää myös meissä. Jooga yhdessä tietoisen hengityksen kanssa lisää veren happipitoisuutta, puhdistaa verta sekä stimuloi ruoansulatuselimiä, munuaisia ja maksaa.

Tämän kaksituntisen harjoituksen ensimmäisen puolikkaan aikana liikutellaan kehoa lempeästi ja annetaan kehon virkistyä ja lämmetä ilmajoogasilkin avulla. Teemme monipuolisen ilmajoogaharjoituksen, jossa tuodaan huomiota omaan hengitykseen sekä yhdistetään hengitys ja liike harmoniseksi kokonaisuudeksi. Harjoitus sisältää erilaisia roikuntoja joogasilkin avulla ja roikumme myös pää alaspäin. Liike ja lämpö valmistelee kehoa vastaanottamaan palauttavia ja rauhoittavia yin asanoita.

Loppua kohden hidastamme tahtia ja laskeudumme pidempi kestoisiin yin asanoihin joogasilkin tukemana. Vietämme harjoituksen toisen puolikkaan syvärentouttavissa, paikallaan olevissa asanoissa, joissa sallimme kehon lempeästi avautua venytyksiin hengityksen saattelemana. Harjoitus päätetään ihanaan loppurentoutukseen silkin syleilyssä, jossa saat tuntea kokonaisvaltaisesti silkin kannattelun ja vain antautua vastaanottamaan harjoituksen vaikutukset.

Työpajan sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai ilmajoogasta.

HINTA
35 € / 30 € tai 2 leimaa Lentävän maton lentopassista (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

AJANKOHTA
Sunnuntai 15.3.2020 klo 10:30-12:30

PAIKKA
Lentävä matto, Pellavatehtaankatu 8 E, Tampere

ILMOITTAUTUMISET
https://www.mydigitalbooker.com/lentavamatto/fi/class/13904

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)