Syyspäivän tasauksen lempeä ja rauhoittava joogan päiväretriitti 21.9.2024 Tampereella

RETRIITTI ON TÄYNNÄ! Jos haluat ilmoittautua varasijalle tai haluat tietoa seuraavasta vastaavasta retriitistä ensimmäisten joukossa, lähetä sähköpostia Ninalle posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Olet lämpimästi tervetullut viettämään syksyistä joogan päiväretriittiä 21.9.2024 Siirin ja Ninan kanssa Tampereelle ♥

Paikkoja on vain rajoitettu määrä, kannattaa siis ilmoittautua heti mukaan!

Tämä on uniikki joogan päivä, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ihanista joogaharjoituksista – lempeän liikkeen joogasta, äänimaljojen soinnista sekä rauhoittavasta aroma yin- ja restoratiivisesta joogasta. Luvassa myös helposti lähestyttävä kirjoitusharjoitus sekä kävelymeditaatio Näsijärven rantamaisemissa.

Retriitti järjestetään syyspäiväntasauksen tuntumassa eli hyvin tasapainottavissa energioissa. Lempeyttä ja rauhaa lähestytään näissä monipuolisissa harjoituksissa tasapainottaen kokemuksellisesti virtaavuutta ja pysähtyneisyyttä – kuin yin & yang. Valon ja pimeyden määrän tasaantuessa haluamme retriitillä tasapainottaa yin & yang elementtejä, jotta pääsemme laskeutumaan syksyyn ja oman kehon ja levon äärelle. Joogapäivä tukee sisäistä harmoniaa ja näin pehmenemistä kohti omaa itseä ja omaa rauhaa alkaneen syysarjen keskellä.

Kokemusta joogasta et tarvitse – tule sellaisena kuin olet!

Päivän ohjelma ja aikataulu:

Klo 10.30-11
Aloitus ja asettautuminen (Tilan ovet auki 10.15 alkaen – suosittelemme saapumaan ajallaan)

Klo 11-12.20
Lempeän liikkeen jooga, hengitysharjoitus & äänirentoutus
Laskeudumme omaan joogaharjoitukseen ja läsnäolevaksi omaan kehoon hengitysharjoituksen, rauhallisen äänirentoutuksen ja lempeän liikkeen kautta. Omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen teemme rauhallisesti virtaavia joogaliikkeitä avaamaan kehoa päivään.

Klo 12.20-12.35
Helposti lähestyttävä meditatiivinen kirjoitusharjoitus teemalla tasapaino elämässä

Klo 12.35-13.50
Lounas: omakustanteinen – voit käydä ulkona syömässä, osallistua lounaan yhteistilaukseen tai nautiskella omat eväät paikan päällä. Tilassa on jääkaappi ja mikro. Lounaalla tarjoillaan teetä ja kahvia.

Klo 13.50-14.20
Äänimaljarentoutus
Äänimaljarentoutus on levon, paikallaolon ja läsnäolon harjoitus. Rentoutus vietetään itselle mukavassa lepoasennossa. Jokaisessa äänimaljassa on oma uniikki sointi ja värähtely, jotka auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan ja hellittämään.

14.25-14.50
Kävelymeditaatio
Helposti lähestyttävä kävelymeditaatioharjoitus ulkona Lapinniemen rantamaisemissa (huonon sään sattuessa olemme sisällä)

Klo 15-15.30
Tee-/kahvitauko & naposteltavaa (sisältyy hintaan)

Klo 15.30-17
Aroma Yin & Restoratiivinen jooga

Teemme rauhoittavan, hitaan ja avaavan harjoituksen yhdistäen yin- ja restoratiivista joogaa, kehollistaen päivän teemaa. Yin-asanoita tuetaan erilaisilla apuvälineillä, jolloin asanassa voidaan viipyä useita minuutteja, jolloin saamme syvää avautumista kehoon; sidekudoksiin, jänteisiin ja niveliin. Pääosin tässä meditatiivisessa joogaharjoituksessa ollaan asanoissa istuen tai maaten.

Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Harjoitus on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä, sillä restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa. Asanoissa viivytään vähintään 5 minuuttia apuvälineiden kannattelussa, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun. Harjoitus päättyy syvärentoutumiseen.

Laitamme harjoituksen ajaksi diffuuseriin päivään sopivat eteeriset öljyt, jotka tuovat miedon tuoksun tilaan. Halukkaille öljyä tarjoillaan myös pieneen omaan lasimaljaan voimakkaammin tuoksuteltavaksi.

Klo 17-17.15
Retriittipäivän lempeä lopetus

HINTA: Tämän ihanan ja ainutlaatuisen päivän earlybird-hinta on 99 € 15.8.2024 asti – sen jälkeen normaalihinta 119 €

ILMOITTAUTUMISOHJEET ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Retriitti maksetaan laskulla, mutta voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred). Ilmoittautuessasi lähetä nimesi, kotiosoitteesi laskutusta varten tai tiedon, että maksat retriitin liikuntaedulla. Lähetä ilmoittautumisesi Siirille sähköpostitse, siirinrentoutusvenyttely (ät) gmail (piste) com.

Retriittimaksu maksetaan heinäkuun lopulla / elokuun alussa, maksutiedot lähetämme sähköpostilla. Paikan voi luovuttaa ystävälle, mikäli et pääse retriitille. Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan pidätämme 50% retriittimaksusta. Alle 24h peruutuksista veloitamme koko retriitin hinnan. Huomaathan, että liikuntaetumaksuja ei voida palauttaa.

Lähetämme retriitin infokirjeen tarkemmilla käytännön infoilla retriittiviikon alussa.

Hintaan sisältyy tee/kahvi lounaan ja iltapäivätauon yhteyteen, sekä pieni vegaaninen ja gluteeniton naposteluvälipala.

Harmonisen kauniilta Studio Aallolta saat käyttöösi joogamaton, joogabolsterin, joogatiilet, polvityynyt, silmätyynyn, joogavyön ja huovan. Toivomme, että otat lisäksi mukaasi oman viltin ja isomman tyynyn, jos kaipaat sitä pään tueksi.

Päivä toteutetaan pienryhmänä, osallistujia otetaan mukaan max. 13. Kannattaa ilmoittautua siis pian.

Harjoitukset eivät sovi raskaana oleville.

Paikka: tunnelmallinen ja valoisa Studio Aalto, Lavoniuksenkatu 1 B 140, Tampere
Ajankohta: lauantai 21.9.2024
Hinta: 99 € (15.8.2024 asti) / 119 €

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!
Siiri & Nina


Olethan meihin yhteydessä, jos herää kysyttävää!
siirinrentoutusvenyttely (ät) gmail (piste) com
posti (ät) ninanjooga (piste) fi

Pidätämme oikeuden aikataulujen ja ohjelman muutoksiin.

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)