Kotona 30 päivän joogahaaste on ilmainen ja kaikille avoin joogaharjoitussarja, joka tukee päivittäistä hyvinvointia ja kannustaa säännölliseen joogaamiseen. Liity mukaan joogahaasteeseen ja saat päivittäisen muistutuksen uudesta joogaharjoituksesta seuraavan 30 päivän ajan! Ensimmäisen harjoituksen saat pian liittymisesi jälkeen. Liittymällä joogahaasteeseen liityt myös Ninan joogan uutiskirjeen tilaajaksi.

* vaaditaan

Olen mukanasi ja tukenasi joogahaasteessa

Olen Nina, Jooga.netin ja Ninan joogan YouTuben perustaja. Olen luonut Kotona 30 päivän joogahaasteen auttamaan itsestä huolehtimista ja ylläpitämään kotijoogaharjoitusta. Joogahaaste sopii myös vallan mainiosti aloittelijoille! Joogahaasteeseen et tarvitse muuta kuin oman joogamaton, hieman uteliaisuutta ja lempeyttä itseäsi kohtaan. Lähde kanssani 30 päivän joogamatkalle mukaan!

Osallistujien kokemuksia joogahaasteesta

En ole koskaan joogannut ennen kuin yksittäisiä kokeiluja silloin tällöin. Tämä oli aloittelijallekin aivan ihana paketti ja huomaan kuinka voin tämän kuukauden jälkeen kokonaisvaltaisesti paljon paremmin. Elämässä on myös takana pitkä kuormittavampi ajanjakso ja tämä haaste maadoitti ihanasti tähän hetkeen ja omaan kehoon. Huomaan kuinka olo on rauhallisempi ja tähän hetkeen keskittyvä. Harjoituksia tehdessä kaikki muu mielen häly jäi taka-alalle. Myös istumätyöläiselle tutut jumit etenkin selässä ja hartioissa ovat kadonneet. Aivan ehdottomasti jooga jää nyt pysyvästi mun elämääni.

Minä olen innostunut joogasta uudella tavalla tämän haasteen myötä! Olen aiemmin joogaa harrastanut ja en ole ikinä osannut rentoutua. Olen aina ihmetellyt, miten muut osaavat tyhjentää mieltään ja vaikka mitä kovin rennolta kuulostavaa. Minusta tuntuu, että minulle tunnin joogaharjoitus onkin aivan liikaa ja näissä lyhyissä harjoituksissa pystyn keskittymään paremmin. Ja olemaan siinä hetkessä. Tämä on ollut aika piristävä kokemus itselle! Lisäksi huomasin kaksi viikkoa päivittäin haastetta tekemällä, että omat lihaskireyteni esimerkiksi alaselästä helpotti!

Olen tehnyt joka aamu harjoituksen, jonka ansiosta päivä on lähtenyt aina hyvin käyntiin. Ohjaustyylisi on ihanan rauhallinen ja lempeä, ja erityisesti olen tykännyt siitä, kuinka ohjaat kuuntelemaan omaa kehoa ja tekemään harjoitukset sen mukaan. Tämän ansiosta olenkin pystynyt aikaisemmin epämukavilta tuntuviin asanoihin, kun niin sanottua "pakkoa" ei ole. Myös variaatioita haastavampiin ja helpompiin liikkeisiin on ollut mukavasti, joten haaste on sopinut hyvin tällaiselle aloittelevalle joogaajalle. Harjoitukset ovat ylipäätään olleet monipuolisia ja erilaisia. Lisäksi ohjaat ihanasti läsnäoloon ja hengityksen havainnointiin, mikä on ollut tärkeää arjen keskellä. Tämä haaste on sytyttänyt minussa kipinän aloittaa säännöllisen joogan, joten kiitos tuhannesti tästä mahdollisuudesta!

Haaste on ollut sopiva myös aloittelijalle. Videot ovat olleet sopivan lyhyitä ja olen monesti vielä jäänyt niiden perään hetkeksi vielä pariin venytyksen. Sulla on miellyttävä ääni ja ohjeissa pysyy mukana myös silmät kiinni. Mun mies tuli yhtenä päivänä harjoituksen jälkeen kommentoimaan, että ”kerrankin ei ole ärsyttävä vetäjä, teki mieli liittyä itsekin mukaan.” Haaste on ollut sopivan pitkälle ajalle, että harjoituksista on tulossa osa omaa arkea.

Joogahaaste oli ihana ja sai aikaan itselleni kipinän ruveta joogaamaan jatkossakin, kiitos siitä!

Harjoitukset olivat sopivan pituisia ja niistä tuli tärkeä osa päivittäisiä rutiinejani. Niinpä liityin myös Jooga.netin jäseneksi, jotta pääsen jatkamaan päivittäisiä harjoituksia. Lempeän ohjauksesi äärelle oli aina mukava laskeutua päivän vilinän keskellä, kiitos!

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)