Kuin uni 12.11.2022 Tampereella

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan tämä taianomainen joogaharjoitus, jossa restoratiivinen jooga, äänimaljojen värähtely (myös kehon päällä) ja jooganidran syvälepo yhdistyvät.
 
Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Se on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä joogaharjoitus, jossa levätään läsnäolossa ja apuvälineiden kannattelussa. Restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa, ja sanotaankin, että se on täysi vastalääke hektiselle elämäntyylille ja stressille.
 
Jokaisessa asanassa viivytään 5-10 minuuttia, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun; antautua rauhaan ja rentoutuneisuuteen.
 
Harjoituksen aikana soivat kaunissointiset äänimaljat, joiden ääni ja lempeä värähtely rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljoja soitetaan myös kehon päällä restoratiivisissa asanoissa, jotta halutessasi voit kokea värähtelyn vielä syvemmällä tasolla.
 
Harjoituksen loppuun teemme jooganidra-syvärentoutuksen. Jooganidra on meditatiivinen ja tietoinen tila valveillaolon ja unen rajamailla. Harjoituksessa rentoudutaan fyysisellä, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla, ja se on palauttava ja kehon energiaa herättelevä kokonaisuus.
 
Apuvälineinä käytämme tiiliä, vilttejä, tyynyjä, joogabolsteria, silmä- ja painotyynyjä – kaikki nämä löytyvät paikan päältä. Studio Aallolla on myös joogamattoja, mutta voit halutessasi tuoda oman alustan mukaan. Tuo mukanasi myös reilun kokoinen viltti.
 
Harjoituksen alkuun virittäydytään kohti lepoa pienen hengitysharjoituksen ja valmistelevien liikkeiden kautta. Tämän jälkeen siirrymme restoratiivisiin asanoihin, joiden aikana äänimaljat soivat. Jokainen halukas pääsee myös yhdessä asanassa kokemaan äänimaljan värähtelyn kehon päällä. Harjoituksen päätteeksi on pitkä loppurentoutuminen jooganidran siivittelemänä, ja pääset vielä hellästi laskeutumaan äänimaljojen sointiin.
 
Tarjoamme ennen harjoitusta yrttiteetä rauhan ja rentouden tueksi – saavuthan hyvissä ajoin, ovet ovat auki 13:45 alkaen.
 
Aiempaa kokemusta et tarvitse, tervetuloa mukaan kokemaan tämä harjoitus juuri sellaisena kuin olet!
 
Harjoituksen aikana ollaan pidempään vatsa- ja selinmakuulla sekä teemme pidempikestoiset kierrot, joten harjoitus ei sovi raskaana oleville.
 
Otamme mukaan pienryhmän, max 12 osallistujaa. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan pian, aiemmat työpajat ovat olleet loppuunmyytyjä.
 
Paikka: Studio Aalto, Lavoniuksenkatu 1 B 140 (5 krs., sisäänkäynti B-rapusta rakennuksen päädystä)
Aika: lauantai 12.11.2022 klo 14-16, paikan päälle pääsee asettautumaan klo 13:45
Hinta: 45 €

Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikkasi harjoitukseen täältä
 
Jos haluat maksaa Smartumilla, ePassilla, Eazybreakilla tai Edenredillä, laita sähköpostia posti(ät)ninanjooga(piste)fi
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
 
Nina & Siiri
 
Olethan meihin yhteydessä, jos herää kysyttävää!
siirinrentoutusvenyttely(ät)gmail(piste)com
posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Siiri ja Nina ovat kollegoita ja ystäviä. He ovat järjestäneet lukuisia retriittejä, työpajoja ja harjoituksia yhdessä vuodesta 2018. Siirin ja Ninan yhteinen tavoite kaikissa harjoituksissa on tuoda ihmisille rauhaa, hengähdyshetkiä ja tilaa levätä ja palautua. 

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)