Mindfulness-harjoittelu ja äänimaljarentoutus 29.10.2018

Lokakuun lopussa vietämme ihanaa iltaa mindfulnessin ja äänimaljarentoutuksen parissa!

Tämä workshop johdattelee sinua mindfulness-harjoitteluun. Teemme yhdessä muutamia erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääset tutustumaan tietoiseen läsnäoloon sekä keskustelemme siitä, mitä mindfulness-harjoituksessa tapahtuu, miten harjoittelu toimii ja mitä kaikkea hyvää voit itsellesi saada sen myötä.

Äänimaljat soivat lempeästi ja harmonisesti mindfulness harjoitusten taustalla. Äänimaljojen värähtely ja rauhoittava sointi tasapainoittavat ja syvärentouttavat kehoa ja mieltä. Päätämme harjoituksen pidempään äänimaljarentoutukseen.

Saat tilaisuuden jälkeen sähköpostiisi myös mindfulness-harjoituksen äänitiedostona. Workshoppiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta mindfulnessista tai äänimaljoista. Paikan päältä löytyy tyynyjä, vilttejä ja alustoja, joten mitään ihmeempiä et tarvitse mukaan. Päälle kannattaa laittaa mukavat ja joustavat vaatteet.

Mindfulness osuuden ohjaa Anne Pajari ja äänimaljoja soittaa Nina Pauhu.

Workshopin hinta on 30€ ja workshoppiin voi ilmoittautua Mama Bearin varausjärjestelmästä tai laittamalla sähköpostia meille tapahtumat(ät)mamabear.fi

Varauksen jälkeen saat muutaman päivän sisällä laskun, jonka maksamalla varmistat paikkasi. Paikkoja on rajoitetusti.

Harjoitus pidetään 29.10.2018 Mama Bearilla Tampereella, Laukontori 6 B, klo 17:30-19:00.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)