Oman äänen äärelle & Yintuitio työpaja Eevi Minkkisen kanssa 22.9.2018

Intuitio on tienviitta, joka johtaa sydämen valtatielle

Oman äänen äärelle & Yintuitio workshopissa yhdistyvät rauhoittava yin jooga ja itsetuntemustyöskentely.

Itsetuntemus työpajan ohjaa Eevi Minkkinen ja yintuitio harjoituksen Ninan jooga. Pidämme tämän sydämellisen työpajan Tampereella Studio Vintillä.

Työpajan hinta on 39 € (sis. ALV 24 %) ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.9.2018.

Ilmoittautumaan pääset ostamalla paikkasi työpajaan täältä.

Itsetuntemusosiossa tutkitaan mielen kolmea eri ominaisuutta: negatiivista mieltä, positiivista mieltä ja neutraalia mieltä. Intuitio nousee neutraalista mielestä. Positiivinen ja negatiivinen mieli ovat myös tarpeellisia, mutta niiden äänien takaa voi joskus vaikea kuulla intuitiotaan. Sillä ei intuition kuuleminen ole aina helppoa tai edes mukavaa. Joskus se on sitäkin. Mutta pitkässä juoksussa intuition kuuleminen johtaa aina hyvään ja itselle oleellisten asioiden äärelle. Neutraaliin mieleen yhteyttä voi hyvinkin vahvistaa.

Yintuitio

Meillä kaikilla on intuitiota eli sisäistä viisautta, mutta emme välttämättä ole siitä tietoisia. Intuition määritelmä onkin, että ”emme tiedä, että tiedämme”. Intuitio on hiljainen ääni sisälläsi, joka ohjaa sinua oikeaan suuntaan, jos maltat kuunnella. Yin joogan avulla luomme olosuhteet, jossa pääset pysähtymään ja hiljentymään oman itsesi äärelle. Harjoituksessa herätellään yhteyttä sisäiseen viisauteen, jäädään kuuntelemaan sitä ja tehdään lempeä, omaa kehoa kunnioittava harjoitus sen pohjalta. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, ja myös aloittelijat ovat tervetulleita työpajaan.

Joogaharjoituksen ohjaavat Nina sekä oma intuitiosi.

Ota mukaan avoin mieli, muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet, jossa voit joogata.