Puistojooga 2021 Tampereella Arboretumissa

Jos tilanne ja -rajoitukset sen sallivat, kesällä 2021 joogataan Tampereella Hatanpään Arboretumissa tiistaisin ihanassa järvimaisemassa klo 17:30-18:30. Aloitetaan joogat kesäkuun alkupuolella heti, kun on tarpeeksi lämmintä, ja jatketaan 17.8 asti.

Huolehditaan toisistamme antamalla muille joogaajille tarpeeksi omaa tilaa ja huolehtimalla hyvin hygieniasta. Seurataan myös tilannetta, jos kokoontumisrajoituksiin tulee kesän aikana muutoksia.

Puistojoogassa teemme leppoisaa flow joogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunnit sopivat sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille. Mukaan tarvitset joogamaton tai vastaavan alustan (jumppamatto, rantapyyhe), sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla vesipullon.

Kesäjoogan sijainti on Vihilahdenpuisto Arboretumin reunalla (Arboretumin eteläpääty). Sijainti voi hieman vaihdella riippuen kuinka puistossa on tilaa, mutta paikalle löydät helposti, jos kävelet Vihilahdenkadulta järveä kohti.

Löydät joogatunnin täältä.

Olen paikalla noin 15 minuuttia ennen tuntia. Joogatunnit järjestetään säävarauksella. Viileällä ilmallakin voidaan joogata, kunhan ei sada! Seuraa Ninan joogan Facebook tapahtumaa tai Ninan joogan Instagram tarinoita tunnin toteutumisen osalta. Vahvistan jokaisen tunnin toteutumisen tässä Facebook tapahtumassa ja Instagram tarinassa.

Joogatunnin hinta on 5 € ja maksuvälineinä käyvät:

 • Mobile Pay (numero on 70912)
  Ninan joogan verkkokauppa
  käteinen (TASARAHA, suosi muita vaihtoehtoja)
  työnantajaedut Smartum, ePassi ja Edenred (maksu mielellään aplikaatioiden kautta ja näytä kuitti puhelimestasi minulle joogatunnille tullessa, mutta setelit käyvät myös).
  Huom EI korttimaksuja!
 • Jos sinulla ei ole vielä Mobile Payta käytössä, ota se käyttöön ennen joogatuntia:
  https://www.mobilepay.fi/
 • Jos maksat jollain aplikaatiolla tai Ninan joogan verkkokaupassa, tulethan aina näyttämään minulle kuitin. Sydämellisesti tervetuloa joogaamaan!

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)