Puistojooga Hatanpään Arboretumissa kesätiistaisin 2020

Tiistaisin joogataan jo neljättä kesää Hatanpään Arboretumissa ihanassa järvimaisemassa klo 17:30-18:30. Joogat alkavat tiistaisin kesäkuun alkupuolella sitten, kun on tarpeeksi lämmintä, ja jatketaan niin pitkälle elokuun puolelle, kun sää sallii.

Tärkeää! Huolehditaan toisistamme pitämällä joogatunnilla tarpeeksi väliä viereiseen joogaajaan ja huolehtimalla hyvin hygieniasta. Ethän osallistu joogatunnille, jos epäilet olevasi kipeä ♥ Seurataan myös tilannetta, sikäli mikäli kokoontumisrajoituksiin tulee kesän aikana uusia muutoksia.

Puistojoogassa teemme leppoisaa flow joogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunnit sopivat sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille.

Mukaan tarvitset joogamaton tai vastaavan alustan (jumppamatto, rantapyyhe), sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla vesipullon.

Kesäjoogan sijainti on Vihilahdenpuisto Arboretumin reunalla (Arboretumin eteläpääty, katso kartta). Sijainti voi hieman vaihdella riippuen kuinka puistossa on tilaa, mutta paikalle löydät helposti, jos kävelet Vihilahdenkadulta järveä kohti. Olen paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen tuntia.

Joogatunnit järjestetään säävarauksella. Viileällä ilmallakin voidaan joogata, kunhan ei sada! Seuraa Facebook-tapahtumaa tunnin toteutumisen osalta. Varmistan jokaisen tunnin toteutumisen Facebook-tapahtumassa tapahtumassa ja Instagram-tarinassa.

Joogatunnin hinta on 5 € ja maksuvälineinä käyvät ensisijaisesti Mobile Pay sekä työnantajaedut Smartum, Tyky, ePassi ja Edenred (hoida maksu aplikaation kautta ja näytä kuitti puhelimestasi minulle joogatunnille tullessa). Toissijaisesti voit maksaa työnantajaetujen seteleillä tai käteisellä tasarahalla. Huom ei korttimaksuja!

Jos sinulla ei ole vielä Mobile Payta käytössä, ota se käyttöön ennen joogatuntia:
https://www.mobilepay.fi/

Sydämellisesti tervetuloa joogaamaan!

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)