Puistojoogaa Hatanpään Arboretumissa kesällä 2019

Kesätiistaisin joogataan Hatanpään Arboretumissa ihanassa järvimaisemassa klo 17:30-18:30. Aloitetaan joogat tiistaisin touko-kesäkuussa heti, kun on tarpeeksi lämmintä, ja jatketaan niin pitkälle elokuun puolelle, kun sää sallii.

Puistojoogassa teemme leppoisaa flow joogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunnit sopivat sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille.

Mukaan tarvitset joogamaton tai vastaavan alustan (jumppamatto, rantapyyhe), sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla vesipullon.

Kesäjoogan sijainti on Vihilahdenpuisto Arboretumin reunalla (Arboretumin eteläpääty). Sijainti voi hieman vaihdella riippuen kuinka puistossa on tilaa, mutta paikalle löydät helposti, jos kävelet Vihilahdenkadulta järveä kohti. Olen paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen tuntia.

Joogatunnit järjestetään säävarauksella. Viileällä ilmallakin voidaan joogata, kunhan ei sada! Seuraa Facebook-tapahtumaa tunnin toteutumisen osalta. Varmistan jokaisen tunnin toteutumisen tässä tapahtumassa.

Joogatunnin hinta on 5 € ja maksu on käteisellä. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum setelit ja Smartum mobiilimaksu, Tyky setelit ja Tyky online sekä Edenred mobiilimaksu ja etusetelit.

Laita tapahtuma muistiin Facebookissa!

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)