Puistojoogaa Viinikassa Tampereella kesällä 2020

Kesäsunnuntaisin joogataan Viinikanpuistossa klo 16-17! Aloitetaan joogat kesäkuun alussa sään salliessa ja jatketaan joogaa elokuun loppupuolelle.

Huolehditaan toisistamme pitämällä joogatunnilla tarpeeksi väliä viereiseen joogaajaan ja huolehtimalla hyvin hygieniasta. Ethän osallistu joogatunnille, jos epäilet olevasi kipeä!

Puistojoogassa teemme flow tyyppistä joogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunnit sopivat sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille.

Mukaan tarvitset joogamaton tai jonkun vastaavan alustan (jumppamatto, rantapyyhe), sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla vesipullon.

Joogatunnit järjestetään säävarauksella. Viileällä ilmallakin voidaan joogata, kunhan ei sada! Seuraa Facebook-tapahtumaa tai Instagramin-tarinaa tunnin toteutumisen osalta. Varmistan jokaisen tunnin toteutumisen kummassakin.

Joogatunnin hinta on 5 € ja maksuvälineinä käyvät:
☀ Mobile Pay
☀ käteinen (TASARAHA)
☀ työnantajaedut Smartum, Tyky, ePassi ja Edenred (maksu mielellään aplikaatioiden kautta ja näytä kuitti puhelimestasi minulle joogatunnille tullessa, mutta setelit käyvät myös)
☀ Huom ei korttimaksuja!

Jos sinulla ei ole vielä Mobile Payta käytössä, ota se käyttöön ennen joogatuntia.

Sydämellisesti tervetuloa joogaamaan!

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)