Puistojoogaa kesällä 2022 Tampereella ja Pirkkalassa

Kesällä joogataan ulkona!

Järjestän Tampereella ja Pirkkalassa puistojoogatunteja toukokuun lopulta heinäkuun loppuun asti. Jos haluat sähköpostilla tietoa puistojoogatuntien sijainneista ja ajankohdista, käy ilmoittautumassa mukaan Puistojooga-sivustolla.

Tampereella pidän joogatunteja Hatanpään Arboretumissa Vihilahden puistossa ja Ranta-Tampellassa Soukkapuistossa. Pirkkalan puistojoogatunti pidetään Rantaniityllä. Joogatunnit järjestetään säävarauksella ja viileällä ilmallakin voidaan joogata, kunhan ei sada! Mukaan tarvitset joogamaton tai vastaavan alustan, sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla juomista.

Puistojoogassa teemme helposti lähestyttävää hathajoogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunnit sopivat sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille.

Joogatunnin hinta on 6 € ja maksuvälineinä käyvät:

☀ Ninan joogan verkkokauppa
☀ Mobile Pay (numero on 70912)
☀ käteinen (VAIN TASARAHA!)
☀ liikuntaedut Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred (maksu mielellään aplikaatioiden kautta)
☀ Huom EI korttimaksuja!

Jos maksat jollain aplikaatiolla tai netissä, tulethan aina näyttämään minulle kuitin ennen joogatunnin alkua.

Huolehditaan toisistamme pitämällä joogatunnilla tarpeeksi väliä viereiseen joogaajaan ja huolehtimalla hyvin hygieniasta. Ethän osallistu joogatunnille, jos epäilet olevasi kipeä.

Sydämellisesti tervetuloa joogaamaan!

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)