Puistojoogaa Pirkkalassa kesätorstaisin 2020

Kesätorstaisin 2020 joogataan Pirkkalassa Rantaniityllä ihanassa järvimaisemassa klo 17-18! Aloitetaan joogat kesäkuussa sään salliessa ja jatketaan joogaa elokuun loppupuolelle.

Huolehditaan toisistamme pitämällä joogatunnilla tarpeeksi väliä viereiseen joogaajaan ja huolehtimalla hyvin hygieniasta. Ethän osallistu joogatunnille, jos epäilet olevasi kipeä ♥ Seurataan myös tilannetta, sikäli mikäli kokoontumisrajoituksiin tulee kesän aikana uusia muutoksia.

Puistojoogassa teemme flow tyyppistä joogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunnit sopivat sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille.

Mukaan tarvitset joogamaton tai vastaavan alustan (jumppamatto, rantapyyhe), sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla vesipullon.

Joogatunnit järjestetään säävarauksella. Viileällä ilmallakin voidaan joogata, kunhan ei sada! Seuraa tapahtumaa tunnin toteutumisen osalta. Varmistan jokaisen tunnin toteutumisen puistojoogan Facebook tapahtumassa ja Ninan joogan Instagram tarinassa.

Joogatunnin hinta on 5 € ja maksuvälineinä käyvät:
Mobile Pay
☀ työnantajaedut Smartum, Tyky, ePassi ja Edenred (maksu mielellään aplikaatioiden kautta ja näytä kuitti puhelimestasi minulle joogatunnille tullessa, mutta setelit käyvät myös).
☀ käteinen (TASARAHA)
☀ Huom ei korttimaksuja!

Ota Mobile Pay käyttöön ennen joogatuntia!

Sydämellisesti tervetuloa joogaamaan!

Pidän puistojoogaa myös Tampereella Hatanpään Arboretumilla.

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)