Rentoudu ja palaudu -joogakurssi 24.9, 1.10 ja 8.10.2023

Uudistettu Rentoudu ja palaudu -kurssi alkaa syyskuussa 2023!

Suosittu Rentoudu ja palaudu -joogakurssi on sinulle, joka kaipaat rauhan ja hellittämisen hetkiä arkeesi. Kurssi sisältää kolme 90 minuutin harjoituskertaa harmonisen kauniilla Studio Aallolla Tampereella.

Teemme joogaharjoituksia tukemaan kokonaisvaltaista rauhoittumista, rentoutumista ja palautumista. Harjoituksien alussa teemme kevyitä erityisesti niskaa, hartioita ja selkää vetreyttäviä liikkeitä, jonka jälkeen laskeudumme pidempi kestoisiin yinjooga-asentoihin. Jokainen harjoitus päättyy vähintään puolen tunnin äänimaljarentoutukseen.

Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse – harjoitukset ovat helposti lähestyttäviä ja hellivät sekä mieltä että kehoa. Tule juuri sellaisena kuin olet!

Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä: joogamatot, bolsterit, viltit, joogatiilet… mutta totta kai voit tuoda oman joogamattosi, jos niin haluat 🙂

Kurssin aikataulu: Sunnuntaisin 24.9, 1.10 ja 8.10.2023 (3 kertaa) klo 16:30-18:00.

Kurssipaikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9, 4B kerros, Tampere

Hinta: 69 €

ILMOITTAUDU

Kurssipaikkoja on rajoitettu määrä ja edelliset vastaavat kurssit ovat tulleet täyteen hyvissä ajoin 🙂 Ilmoittautuminen on SITOVA. Jos et pääsekään osallistumaan kurssille, voit antaa kurssipaikkasi eteenpäin ystävällesi.

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi), ilmoittaudu sähköpostilla ja annan sitä kautta lisäohjeita.

Harjoituksien aikana ollaan pidempään vatsa- ja selinmakuulla sekä teemme pidempikestoiset kierrot, joten kurssi ei sovi raskaana oleville.

Jos herää mitä tahansa kysyttävää, olethan yhteydessä: posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja palautumaan kanssani!

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)