Restoratiivinen jooga ja äänimaljarentoutus 19.6.2021 Tampereella

Nina ja Siiri ohjaavat tämän uniikin kaksituntisen harjoituksen yhdessä!

Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Se on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä joogaharjoitus, jossa levätään läsnäolossa ja apuvälineiden kannattelussa. Restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa, ja sanotaankin, että se on täysi vastalääke hektiselle elämäntyylille ja stressille. Jokaisessa asanassa viivytään 5-10 minuuttia, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun; antautua rauhaan ja rentoutuneisuuteen.

Harjoituksen aikana soivat kaunissointiset äänimaljat, joiden ääni ja lempeä värähtely rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Apuvälineinä käytämme tiiliä, vilttejä ja joogabolsteria – kaikki nämä löytyvät paikan päältä. Studio Aallolla on myös joogamattoja, mutta voit halutessasi tuoda oman alustan mukaan. Halutessasi voit tuoda mukanasi harjoitusta tukemaan unimaskin/ silmätyynyn/pienen käsipyyhkeen. Tuo mukanasi myös reilun kokoinen viltti.

Harjoitus alkaa alkurentoutumisesta, pienestä hengitysharjoituksesta ja valmistelevista liikkeistä. Tämän jälkeen siirrymme restoratiivisiin asanoihin, joiden aikana äänimaljat soivat. Harjoituksen päätteeksi on pitkä ohjattu loppurentoutuminen ja pääset vielä hellästi laskeutumaan äänimaljojen sointiin.

Aiempaa kokemusta et tarvitse. Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan tämä harjoitus juuri sellaisena kuin olet! Harjoituksen aikana ollaan pidempään vatsa- ja selinmakuulla sekä teemme pidempikestoiset kierrot, joten työpaja ei sovi raskaana oleville.

Paikka: Studio Aalto, Lapinniemenranta 12 B 140
Aika: lauantai 19.6.2021 klo 14-16, paikan päälle pääsee asettautumaan klo 13:45
Hinta: 35 €
Osta paikkasi Ninan joogan verkkokaupasta täältä.

Jos haluat maksaa Smartumilla, ePassilla, Eazybreakilla tai Edenredillä, ilmoittauduthan mukaan sähköpostilla posti(ät)ninanjooga.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Maksetun paikan voi luovuttaa ystävälle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Nina & Siiri

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)