Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterin ylläpitäjä

Flow Creative
Y-tunnus 2446337-6

Ratinankatu 4 A 6
33100 Tampere

Sähköpostilistan rekisteri koostuu ninanjooga.fi -sivuston kautta listalle liittyneistä henkilöistä. Henkilötiedot saadaan, kun henkilö liittyy postituslistalle, lataa jonkin maksuttoman tuotteen tai ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen.

Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan jäseniin. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista, tarjouksista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Sähköpostit voivat sisältää lisäksi myös markkinointiviestejä kuten tuotesuosituksia tai linkkejä myytäviin tuotteisiin.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: sähköpostiosoite (mahdollisesti myös etunimi ja sukunimi). Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin listalle lähetetyssä postissa mainitun linkin avulla.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sähköpostilistalle lähetetyt kirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Yritys ei vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä. Osa linkeistä voi olla kumppanuusmarkkinointi-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntipriovisioita.

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla posti(ät)ninanjooga.fi

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)