Tilaa uudelle – joogan päiväretriitti Tampereella 14.1.2023

Olet lämpimästi tervetullut viettämään joogan päiväretriittiä uuden vuoden alkajaisiksi Siirin ja Ninan kanssa!

Paikkoja on vain rajoitettu määrä, kannattaa siis ilmoittautua heti mukaan. Pidämme retriitin pienelle, max 12 hengen porukalle!

Tämä on uniikki joogan päivä, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ihanista joogaharjoituksista ja jaetusta läsnäolosta. Luvassa on meditaatio ja kirjoitusharjoitus uuden vuoden uudelle tilalle, lempeän liikkeen jooga kehoyhteyttä vahvistamaan kera koshi-kellokylvyn, aromayinjooga ja jooganidra luonnollisten eteeristen öljyjen syleilemänä ja päivän kruunaa rauhoittava ja syvärentouttava restoratiivinen jooga ja äänimaljarentoutus.

Päivän ohjelma ja aikataulu:

Klo 10:15 Tilan ovet auki, suosittelemme saapumaan ajallaan

Klo 10:30-10:50 Aloitus, asettautuminen & raikkaat alkumaljat

Klo 10:50-11:15 Lempeän läsnäolon meditaatio & Tilaa uudelle -kirjoitusharjoitus

Laskeudumme ja juurrumme läsnäoloon lempeän meditaation ja hengitysharjoituksen kautta, jonka jälkeen jatkamme helposti lähestyttävään kirjoitusharjoitukseen päivän teeman “tilaa uudelle” mukaisesti. Luomme näin intention uudelle alkaneelle vuodelle.

11:15-12:30 Koshi-kello äänikylpy ja lempeä Yang-jooga

Laskeudumme omaan joogaharjoitukseen ja läsnäolevaksi omaan kehoon lempeän liikkeen kautta. Omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen teemme rauhallisesti virtaavia joogaliikkeitä avaamaan kehoa päivään. Harjoitus on helposti lähestyttävä ja vahvistaa kehoyhteyttä.

Klo 12:30-13:45 Lounas

Lounas on omakustanteinen – voit käydä ulkona syömässä, osallistua lounaan yhteistilaukseen (infoamme osallistujia tästä lähempänä) tai nautiskella omat eväät paikan päällä. Tilassa on jääkaappi. Lounaalla tarjoillaan teetä ja kahvia.

Klo 13:45-15:15 Aroma yinjooga & jooganidra

Teemme rauhoittavan, hitaan ja avaavan yinjooga-harjoituksen, kehollistaen päivän teemaa tilaa uudelle. Yin-asanoita tuetaan erilaisilla apuvälineillä, jolloin asanassa voidaan viipyä useita minuutteja, jolloin saamme syvää avautumista kehoon; sidekudoksiin, jänteisiin ja niveliin. Pääosin tässä meditatiivisessa joogaharjoituksessa ollaan asanoissa istuen tai maaten.

Jooganidran teemme harjoituksen loppuun, se on meditatiivinen ja tietoinen tila valveillaolon ja unen rajamailla. Harjoituksessa rentoudutaan fyysisellä, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla, ja se on palauttava ja kehon energiaa herättelevä kokonaisuus.

Laitamme harjoituksen ajaksi diffuuseriin päivään sopivat eteeriset öljyt, jotka tuovat miedon tuoksun tilaan. Halukkaille öljyä tarjoillaan myös pieneen omaan lasimaljaan voimakkaammin tuoksuteltavaksi.

Klo 15:15-15:45 Tee-/ kahvitauko & naposteltavaa (sisältyy hintaan)

Klo 15:45-17:15 Restoratiivinen jooga ja äänimaljarentoutus

Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Harjoitus on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä, sillä restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa. Asanoissa viivytään vähintään 5 minuuttia apuvälineiden kannattelussa, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun.

Rauhoittavan harjoituksen ja sen loppuun tehtävän syvärentoutumisen aikana soivat kaunissointiset äänimaljat. Jokaisessa äänimaljassa on oma uniikki sointi ja värähtely, joka saa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja hellittämään.

Klo 17:15-17:30 Retriittipäivän lempeä lopetus

Tämän ihanan ja ainutlaatuisen päivän earlybird-hinta on 89 € 30.11.2022 asti – sen jälkeen normaalihinta 109e.

Pääset ostamaan paikkasi täältä.

Ilmoittautuminen on sitova. Maksetun paikan voi luovuttaa ystävälle. Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak), tässä tapauksessa ota yhteys Ninaan sähköpostilla posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Hintaan sisältyy tee/kahvi lounaan ja iltapäivätauon yhteyteen, sekä pieni vegaaninen naposteluvälipala.

Harmonisen kauniilta Studio Aallolta saat käyttöösi joogamaton, joogabolsterin, joogatiilet, polvityynyt, silmätyynyn, joogavyön ja huovan. Toivomme, että otat lisäksi mukaasi oman viltin ja isomman tyynyn jos kaipaat pään tueksi. Ota mukaan myös muistiinpanovälineet.

Päivä toteutetaan pienryhmänä, osallistujia otetaan mukaan max. 12. Kannattaa ilmoittautua siis pian, aiemmat retriitit ovat olleet loppuunmyytyjä kuukausia etukäteen.

Harjoitukset eivät sovi raskaana oleville.

Paikka: tunnelmallinen ja valoisa Studio Aalto, Lavoniuksenkatu 1 B 140, Tampere (Lapinniemi), 5krs, studio on käytävän päässä

Ajankohta: lauantai 14.1.2023 klo 10.30-17.30

Hinta: Earlybird 89€ (30.11.22 asti) – sen jälkeen normaalihinta 109€, ilmoittaudu täältä

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! Siiri & Nina

Olethan meihin yhteydessä, jos herää kysyttävää!

siirinrentoutusvenyttely(ät)gmail(piste)com

posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Pidätämme oikeuden aikataulujen ja ohjelman muutoksiin.

Palautetta aiemmilta retriiteiltä

Kaikki oli juuri niin mahtavaa kuin vain saattoi toivoa! Päivässä pääsin toden teolla lepäämään ja irtautumaan hektisestä ja äänekkäästä arjestani. Ohjelma oli todella hyvin suunniteltu, siirtymät rentoja ja rauhallisia, mikä auttoi päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Muutenkin ehkä itselleni parasta antia on ollut kaikki se lempeys ja armo, mitä retriitissä muutenkin välititte, sinne sai tulla sellaisena kuin on, tehdä asanat sillä tavoin kuin itselle sopi tai olla tekemättäkin, oli lupa ihan vaan ollakin.

Pidän kovasti molempien ohjauksesta erikseen, mutta yhdessä vieläkin enemmän. Juuri sopivasti kaikkea. Erityiskiitos kiireettömästä tunnelmasta. Tulen uudelleenkin!

Kaikki oli suunniteltu viimeisen päälle ja oli rennot puitteet osallistua. Itse harjoituksissa vaivuin uneen ja rentous läpäisi kehon.

Miten onnekasta, että löysin teidät ja nämä retriitit! Teette hyvää sielulle ja ruumiille, kiitos että olette! Olette tärkeitä!

Meillä oli ihana, lämmin ja salliva tunnelma. Koen, että sain tulla sellaisena kuin olen. Kiitos, että olitte laittaneet tilan kauniiksi.

Ihanaa! Päivä ohjattu selkeästi ja aikataulu toimi. Ohjaajat toimivat hyvin yhteen. Parasta se, että rentoutusten jälkeen aikaa nousta rauhassa.

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)