Yksityistunnit ja yritystunnit Pirkanmaalla

Haluatko äänimaljarentoutuksen tai kenties joogatunnin osaksi erityistä päivää kuten Tyky-päivä, syntymäpäivät, baby showerit, polttarit tai muuten vaan? Tulen luoksesi pitämään yksityistunnin, joka voidaan räätälöidä teidän porukalle sopivaksi!

Pääsääntöisesti pääsen kulkemaan kätevästi Pirkanmaalla, mutta jos haluat minut kauemmaksi, siitäkin voidaan keskustella – ota rohkeasti yhteyttä! Voin myös järjestää meille tilan Tampereella.

Sinänsä ei ole väliä kuinka monta henkilöä yksityistunnille osallistuu, kunhan kaikki mahtuvat mukavasti olemaan samassa tilassa ja kaikilla on mukana joogamatot tai vastaavat alustat.

Äänimaljarentoutus yksityistuntina

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava harjoitus, jossa laskeudutaan äänimaljojen lempeään ja uniikkiin sointiin ja rentouttavaan värähtelyyn. Soitan harjoituksessa myös lumoavia koshi-kelloja.

Äänimaljarentoutus on helposti lähestyttävä harjoitus erilaisille porukoille, koska harjoituksessa ei tarvitse osata mitään! Pääasia on, että kiinnostusta löytyy rentoutumiselle ja rauhoittumiselle, ja avointa mieltä uusia kokemuksia kohtaan.

Äänimaljojen ääni ja värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan. Tämä rentoutusharjoitus tehdään mukavasti makuu- tai lepoasennossa. Harjoituksessa täytyy olla mukana oma alusta ja jos mahdollista, myös viltti ja jopa tyyny!

Harjoituksen alussa laskeudutaan tietoisesti rentouden tilaan ja annetaan keholle, aisteille ja aktiivisille ajatuksille lepoa.  Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolo ja paluu omaan sisäiseen tilaan ja rauhaan. Koe itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä löytänyt.

Joogatunti yksityistuntina

Haluatteko lempeää liikettä, hikistä flowjoogaa vai hidasta ja hellivää yinjoogaa teidän ryhmällenne? Voimme yhdessä miettiä, mikä sopisi teille parhaiten. Voin myös pitää joogatunnin aloittelijoille!

Joogassa tarvitsee hieman enemmän tilaa kuin äänimaljarentoutuksessa, joten se kannattaa huomioida tuntia suunnitellessa. Tilaan tarvii mahtua kaikkien joogamatot ja suorien käsivarsien leveydeltä tilaa alustan sivulla.

Lähetä minulle sähköpostia: posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)