Kohti valoa – Elinvoimaa ja sisäistä rauhaa joogan päiväretriitti 16.3.2024 Tampere

RETRIITTI ON TÄYNNÄ!

Seuraava vastaava retriitti on kesäkuussa 2024. Tarkka ajankohta täsmentyy lähempänä. Jos haluat liittyä odotuslistalle ja saada ensimmäisenä tiedot ilmoittautumiseen, laitathan sähköpostia posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Olet lämpimästi tervetullut viettämään keväistä joogan päiväretriittiä Ninan ja Siirin kanssa!

Paikkoja on vain rajoitettu määrä, kannattaa siis ilmoittautua heti mukaan. Pidämme retriitin pienelle, max. 13 hengen porukalle!

Tämä on uniikki joogan päivä, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ihanista joogaharjoituksista kevätpäiväntasauksen kupeessa. Luvassa on lempeän liikkeen ja sisäisen rauhan Yin&Yang -joogaharjoitus kehoyhteyttä vahvistamaan, syvärentouttava restoratiivinen jooga luonnollisten eteeristen öljyjen syleilemänä, ja päivän kruunaa rauhoittava äänimaljarentoutus sekä sisäisen valon meditaation. Luvassa myös aivan ihana suklaameditaatio ja äänirentoutus!

Lempeyttä, rauhaa ja sisäistä valoa lähestytään näissä monipuolisissa harjoituksissa kuin yin & yang – tasapainottaen kokemuksellisesti virtaavuutta ja pysähtyneisyyttä. Joogapäivä tukee sisäistä harmoniaa ja näin pehmenemistä kohti omaa itseä ja omaa rauhaa kevään laskeutuessa. Retriitti järjestetään kevätpäiväntasauksen tuntumassa. Valon ja pimeyden määrän tasaantuessa haluamme retriitillä tasapainottaa yin & yang elementtejä, jotta pääsemme laskeutumaan ja ottamaan vastaan kevään lisääntyvää valoa juurtuneisuuden kautta.

Kokemusta joogasta et tarvitse – tule sellaisena kuin olet!

PÄIVÄN OHJELMA JA AIKATAULU:

Klo 10.15 Tilan ovet auki, suosittelemme saapumaan ajallaan

Klo 10.30-11 Aloitus, asettautuminen ja raikas tervetuliaismalja

11-11.15 Suklaameditaatio

11.15-12.45 Äänirentoutus ja lempeä Yin&Yang-jooga 
Laskeudumme omaan joogaharjoitukseen ja läsnäolevaksi omaan kehoon äänirentoutuksen,  pitkien yin-asanoiden ja lempeän liikkeen kautta. Aloitamme rentoutumalla ja lempeällä ja meditatiivisella yinjoogalla. Yin-asanoita tuetaan erilaisilla apuvälineillä, jolloin asanassa voidaan viipyä useita minuutteja, jolloin saamme syvää avautumista kehoon; sidekudoksiin, jänteisiin ja niveliin. Omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen jatkamme yang-osuudessa rauhallisesti virtaavia joogaliikkeitä avaamaan ja energisoimaan kehoa päivään. Harjoitus on helposti lähestyttävä ja vahvistaa kehoyhteyttä. Harjoituksessa on mukana mieto piparmintun eteerinen öljy diffuuserissa.

Klo 12.45-14.00
Lounas: omakustanteinen – voit käydä ulkona syömässä, osallistua lounaan yhteistilaukseen tai nautiskella omat eväät paikan päällä. Tilassa on jääkaappi. Lounaalla tarjoillaan teetä ja kahvia.

Klo 14.00-15.30 Aroma restoratiivinen jooga
Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Harjoitus on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä, sillä restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa. Asanoissa viivytään vähintään 5 minuuttia apuvälineiden kannattelussa, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun.

Laitamme harjoituksen ajaksi diffuuseriin päivään sopivat eteeriset öljyt, jotka tuovat miedon tuoksun tilaan. Halukkaille öljyä tarjoillaan myös pieneen omaan lasimaljaan voimakkaammin tuoksuteltavaksi.

Klo 15:30-16:10
Tee-/ kahvitauko & naposteltavaa (sisältyy hintaan)

Klo 16.10-16.55 Äänimaljarentoutus
Äänimaljarentoutus on palauttava ja rauhoittava harjoitus. Rentoutuksen saa viettää itselle mukavassa asennossa tyynyjä ja vilttejä ym. hyödyntäen. Jokaisessa äänimaljassa on oma uniikki sointi ja värähtely, joka saa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja hellittämään.

Klo 16.55-17.10 Sisäisen valon meditaatio

Klo 17.10-17.30 Retriittipäivän lempeä lopetus

HINTA: Tämän ihanan ja ainutlaatuisen päivän earlybird-hinta on 97 € 16.2.2024 asti – sen jälkeen normaalihinta 117 €

ILMOITTAUTUMISOHJEET JA PERUUTUSEHDOT:
Ilmoittautuminen on sitova. Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred). Ilmoittautuessasi lähetä nimesi, kotiosoitteesi laskutusta varten tai tiedon, että maksat retriitin liikuntaedulla. Lähetä ilmoittautumisesi Siirille sähköpostilla siirinrentoutusvenyttely(ät)gmail(piste)com.

Retriittimaksu maksetaan helmikuussa, maksutiedot lähetämme sähköpostilla. Paikan voi luovuttaa ystävälle, mikäli et pääse retriitille. Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan pidätämme 50% retriittimaksusta. Alle 24h peruutuksista veloitamme koko retriitin hinnan. 

Hintaan sisältyy tee/kahvi lounaan ja iltapäivätauon yhteyteen, sekä pieni vegaaninen naposteluvälipala.

Harmonisen kauniilta Studio Aallolta saat käyttöösi joogamaton, joogabolsterin, joogatiilet, polvityynyt, silmätyynyn, joogavyön ja huovan. Toivomme, että otat lisäksi mukaasi oman viltin ja isomman tyynyn jos kaipaat pään tueksi.

Päivä toteutetaan pienryhmänä, osallistujia otetaan mukaan max. 13. Kannattaa ilmoittautua siis pian.

Harjoitukset eivät sovi raskaana oleville.

Pidätämme oikeuden aikataulujen ja ohjelman muutoksiin.

Paikka: tunnelmallinen ja valoisa Studio Aalto, Lavoniuksenkatu 1 B 140, Tampere

Ajankohta: lauantai 16.3.2024 klo 10.30-17.30

Hinta: 97 € (16.2.2023 asti) / 117 €

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Siiri & Nina

Olethan meihin yhteydessä, jos herää kysyttävää!

siirinrentoutusvenyttely (ät) gmail (piste) com

posti (ät) ninanjooga (piste) fi

Ensimmäisen - muttei takuulla viimeisen - retriittikokemukseni arvoa ei todella voi rahassa mitata. Hektisen kevään jälkeen en olisi voinut kuvitellakaan löytäväni tällaista rauhaa, mutta sen lisäksi myös onnea, kiitollisuutta ja myötätuntoa. Ja eipä sitä kai elämältä paljoa enempää tarvitsekaan. Kiitos ihanat!

Pidän kovasti molempien ohjauksesta erikseen, mutta yhdessä vieläkin enemmän. Juuri sopivasti kaikkea. Erityiskiitos kiireettömästä tunnelmasta. Tulen uudelleenkin!

Ihanaa! Päivä ohjattu selkeästi ja aikataulu toimi. Ohjaajat toimivat hyvin yhteen. Parasta se, että rentoutusten jälkeen aikaa nousta rauhassa.

Kaikki oli juuri niin mahtavaa kuin vain saattoi toivoa! Päivässä pääsin toden teolla lepäämään ja irtautumaan hektisestä ja äänekkäästä arjestani. Ohjelma oli todella hyvin suunniteltu, siirtymät rentoja ja rauhallisia, mikä auttoi päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Muutenkin ehkä itselleni parasta antia on ollut kaikki se lempeys ja armo, mitä retriitissä muutenkin välititte, sinne sai tulla sellaisena kuin on, tehdä asanat sillä tavoin kuin itselle sopi tai olla tekemättäkin, oli lupa ihan vaan ollakin.

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)