Levon ja rauhan päiväretriitti 16.12.2023 Tampereella

RETRIITTI ON TÄYNNÄ!

Seuraava vastaava retriitti on alkuvuodesta 2024. Jos haluat liittyä odotuslistalle ja saada ensimmäisenä tiedot ilmoittautumiseen, laitathan sähköpostia siirille: siirinrentoutusvenyttely(ät)gmail(piste)com

Olet lämpimästi tervetullut viettämään joogan päiväretriittiä joulukuun rauhaan Ninan ja Siirin kanssa.

Paikkoja on vain rajoitettu määrä, kannattaa siis ilmoittautua heti mukaan. Pidämme retriitin pienelle, max 13 hengen porukalle!

Tämä on ainutlaatuinen joogan päivä, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ihanista joogaharjoituksista. Luvassa on lempeän liikkeen jooga kehoyhteyttä vahvistamaan kera äänikylvyn, aroma restoratiivinen yinjooga luonnollisten eteeristen öljyjen syleilemänä ja päivän kruunaa rauhoittava ja syvärentouttava äänimaljarentoutus. Luvassa myös lempeästi läsnäoloon tuova glögimeditaatio, sisäisen rauhan kirjoitusharjoitus, ja kiitollisuusmeditaatio päivän päätteeksi.

Retriitti järjestetään joulukuussa, lähellä talvipäivänseisausta, sisäisen rauhan ja levon äärelle pysähtyen.  Lempeyttä ja lepoa lähestytään näissä monipuolisissa harjoituksissa tasapainottaen kokemuksellisesti virtaavuutta ja pysähtyneisyyttä – kuin yin & yang. Joogapäivä tukee sisäistä harmoniaa ja näin pehmenemistä kohti omaa itseä ja omaa rauhaa, arjen ja pimeän vuodenajan keskellä

Kokemusta joogasta et tarvitse – tule sellaisena kuin olet!

Päivän ohjelma ja aikataulu:

Klo 10.15
Tilan ovet auki, pyydämme saapumaan ajallaan

Klo 10.30-11
Aloitus, asettautuminen ja raikas tervetuliaismalja

11-11.15
Glögimeditaatio (tarjolla myös yrttiteevaihtoehto)

11.15-12.30
Äänikylpy ja lempeä Yang-jooga

Laskeudumme omaan joogaharjoitukseen ja läsnäolevaksi omaan kehoon lempeän liikkeen kautta. Omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen teemme rauhallisesti virtaavia joogaliikkeitä avaamaan kehoa päivään. Harjoitus on helposti lähestyttävä ja vahvistaa kehoyhteyttä.

12:30-12:45
Kirjoitusharjoitus – Sisäinen rauha

Helposti lähestyttävä kirjoitusharjoitus päivän teeman, levon ja rauhan äärellä. Kirjoittamaan pysähdytään Yang-joogaharjoituksen päätteeksi soljuvana jatkumona.

Klo 12.45-14
Lounas
Omakustanteinen – voit käydä ulkona syömässä, osallistua lounaan yhteistilaukseen (PureBiten lämmin salaatti) tai nautiskella omat eväät paikan päällä. Tilassa on jääkaappi. Lounaalla tarjoillaan teetä ja kahvia.

Klo 14-15:40
Aroma restoratiivinen yinjooga

Teemme rauhoittavan, palauttavan, hitaan ja avaavan joogaharjoituksen yhdistäen levollista yinjoogaa ja syvärentouttavaa restoratiivista joogaa – yhdistäen kehon tietoisempaa avaamista ja syvällistä rentoutumista ja hellittämistä. Pääosin tässä meditatiivisessa joogaharjoituksessa ollaan asanoissa istuen tai maaten. Yin-asanoissa saamme syvää avautumista kehoon; sidekudoksiin, jänteisiin ja niveliin, kun tuetuissa asanoissa viivytään 2-3 minuuttia kerrallaan. 

Restoratiivisissa asanoissa vain levätään apuvälineiden kannattelussa, ja asanoissa viivytään 5-10 minuuttia. Niissä ei tavoitella auki venyttämistä kuten yin-asanoissa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun; antautua rauhaan ja rentoutuneisuuteen. Restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa, ja sanotaankin, että se on täysi vastalääke hektiselle elämäntyylille ja stressille.

Laitamme harjoituksen ajaksi diffuuseriin päivään sopivat eteeriset öljyt, jotka tuovat miedon tuoksun tilaan. Halukkaille öljyä tarjoillaan myös pieneen omaan lasimaljaan voimakkaammin tuoksuteltavaksi.

Klo 15:40-16:15
Tee-/ kahvitauko & naposteltavaa (sisältyy hintaan)

Klo 16:15-17
Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on palauttava ja rauhoittava harjoitus. Rentoutuksen saa viettää itselle mukavassa asennossa tyynyjä ja vilttejä ym. hyväksi käyttäen. Jokaisessa äänimaljassa on oma uniikki sointi ja värähtely, joka saa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja hellittämään.

Klo 17-17:15
Kiitollisuusmeditaatio

Klo 17.15-17.30
Retriittipäivän lempeä lopetus

Tämän ihanan ja ainutlaatuisen päivän hinta on 97 € (earlybird 30.10.2023 asti, sen jälkeen 117 €).

Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse: siirinrentoutusvenyttely (ät) gmail (piste) com

Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak), tässä tapauksessa ota Siirille ilmoittautumisen jälkeen yhteys Ninaan sähköpostilla: posti(ät)ninanjooga(piste)fi

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa paikan voi luovuttaa ystävälle. Retriittimaksu maksetaan marraskuun puolessa välissä, maksutiedot lähetämme sähköpostilla. Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan pidätämme 50% retriittimaksusta. Alle 24h peruutuksista veloitamme koko retriitin hinnan. 

Hintaan sisältyy tee/kahvi lounaan ja iltapäivätauon yhteyteen, glögitarjoilu, sekä pieni vegaaninen naposteluvälipala.

Harmonisen kauniilta Studio Aallolta saat käyttöösi joogamaton, joogabolsterin, joogatiilet, polvityynyt, silmätyynyn, joogavyön ja huovan. Toivomme, että otat lisäksi mukaasi oman viltin ja isomman tyynyn jos kaipaat pään tueksi. Ota mukaasi myös muistiinpanovälineet.

Päivä toteutetaan pienryhmänä, osallistujia otetaan mukaan max. 13. Kannattaa ilmoittautua siis pikimmiten,  aiemmat retriitit ovat olleet loppuunvarattuja muutamissa viikoissa.

Harjoitukset eivät sovi raskaana oleville.

Paikka: tunnelmallinen ja valoisa Studio Aalto, Lavoniuksenkatu 1 B 140, Tampere

Ajankohta: lauantai 16.12.2023 klo 10.30-17.30

Hinta:  Earlybird 97 € 30.10.23 asti, sen jälkeen normaalihinta 117 € (sis. alv 10%).

Retriitti tulee maksuun kuukausi ennen retriittiä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Siiri & Nina

Olethan meihin yhteydessä, jos herää kysyttävää!

siirinrentoutusvenyttely(ät)gmail(piste)com

posti(ät)ninanjooga.fi

Pidätämme oikeuden aikataulujen ja ohjelman muutoksiin.

Ensimmäisen - muttei takuulla viimeisen - retriittikokemukseni arvoa ei todella voi rahassa mitata. Hektisen kevään jälkeen en olisi voinut kuvitellakaan löytäväni tällaista rauhaa, mutta sen lisäksi myös onnea, kiitollisuutta ja myötätuntoa. Ja eipä sitä kai elämältä paljoa enempää tarvitsekaan. Kiitos ihanat!

Pidän kovasti molempien ohjauksesta erikseen, mutta yhdessä vieläkin enemmän. Juuri sopivasti kaikkea. Erityiskiitos kiireettömästä tunnelmasta. Tulen uudelleenkin! "Ihanaa! Päivä ohjattu selkeästi ja aikataulu toimi. Ohjaajat toimivat hyvin yhteen. Parasta se, että rentoutusten jälkeen aikaa nousta rauhassa."

Kaikki oli juuri niin mahtavaa kuin vain saattoi toivoa! Päivässä pääsin toden teolla lepäämään ja irtautumaan hektisestä ja äänekkäästä arjestani. Ohjelma oli todella hyvin suunniteltu, siirtymät rentoja ja rauhallisia, mikä auttoi päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Muutenkin ehkä itselleni parasta antia on ollut kaikki se lempeys ja armo, mitä retriitissä muutenkin välititte, sinne sai tulla sellaisena kuin on, tehdä asanat sillä tavoin kuin itselle sopi tai olla tekemättäkin, oli lupa ihan vaan ollakin.

Ihanaa! Päivä ohjattu selkeästi ja aikataulu toimi. Ohjaajat toimivat hyvin yhteen. Parasta se, että rentoutusten jälkeen aikaa nousta rauhassa.

Kirjoittajasta

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)