Oman itsen äärelle – lempeä ja rauhoittava joogan päiväretriitti 23.7.2022 Tampereella

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kesäistä joogan päiväretriittiä Siirin ja Ninan kanssa Tampereelle!

Paikkoja on vain rajoitettu määrä, kannattaa siis ilmoittautua heti mukaan.

Tämä on uniikki joogan päivä, jossa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ihanista joogaharjoituksista. Luvassa on lempeä rantajooga kesästä nauttien, aromayinjooga luonnollisten eteeristen öljyjen syleilemänä ja syvärentouttava restoratiivinen jooga yhdistettynä äänimaljojen lempeään sointiin ja värähtelyyn. Restoratiivisen joogan aikana halukkaille soitamme äänimaljoja myös kehon päälle, jolloin voit tuntea äänimaljojen värähtelyn vielä syvemmin. Luvassa myös pieni ja helposti lähestyttävä tee-meditaatioharjoitus Lapinniemen rantamaisemissa.

Lempeyttä ja rauhaa lähestytään näissä monipuolisissa harjoituksissa kuin yin & yang – tasapainottaen kokemuksellisesti virtaavuutta ja pysähtyneisyyttä. Joogapäivä tukee sisäistä harmoniaa ja näin pehmenemistä kohti omaa itseä ja omaa rauhaa.

Kokemusta joogasta et tarvitse – tule sellaisena kuin olet!

Joogaretriitin tiedot

Klo 10.15
Tilan ovet auki, suosittelemme saapumaan ajallaan

Klo 10.30-11
Aloitus, asettautuminen ja raikas kesäinen alkumalja studiolla, jonka jälkeen siirrymme ulos rantaan.

Klo 11-12
Lempeän liikkeen kesäjooga rannassa ja koshi-kello äänikylpy
Laskeudumme omaan joogaharjoitukseen ja läsnäolevaksi omaan kehoon lempeän liikkeen kautta. Omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen teemme rauhallisesti virtaavia joogaliikkeitä avaamaan kehoa päivään. Joogaharjoitus pidetään Näsijärven rannassa nurmikolla säävarauksella (huonon sään sattuessa olemme sisällä Studiolla).

Klo 12-13.15
Lounas: omakustanteinen – voit käydä ulkona syömässä, osallistua lounaan yhteistilaukseen (PureBiten lämmin salaatti) tai nautiskella omat eväät paikan päällä. Tilassa on jääkaappi. Lounaalla tarjoillaan teetä ja kahvia.

Klo 13.15-14.15
Aroma yinjooga
Teemme rauhoittavan, hitaan ja avaavan yinjooga-harjoituksen. Yin-asanoita tuetaan erilaisilla apuvälineillä, jolloin asanassa voidaan viipyä useita minuutteja, jolloin saamme syvää avautumista kehoon; sidekudoksiin, jänteisiin ja niveliin. Pääosin tässä meditatiivisessa joogaharjoituksessa ollaan asanoissa istuen tai maaten.
Laitamme harjoituksen ajaksi diffuuseriin päivään sopivat eteeriset öljyt, jotka tuovat miedon tuoksun tilaan. Halukkaille öljyä tarjoillaan myös pieneen omaan lasimaljaan voimakkaammin tuoksuteltavaksi.

Klo 14.45-15
Helposti lähestyttävä tee-meditaatioharjoitus ulkona Lapinniemen rantamaisemissa (huonon sään sattuessa ollaan sisällä)

Klo 15-15.45
Tee-/kahvitauko & naposteltavaa ulkona picnic-tyyliin (sisältyy hintaan)

Klo 15.45-17
Restoratiivinen jooga ja äänimaljarentoutus
Restoratiivinen jooga on antautumista ja hellittämistä täyteen lepoon. Harjoitus on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä, sillä restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa. Asanoissa viivytään vähintään 5 minuuttia apuvälineiden kannattelussa, eikä asanassa tavoitella auki venyttämistä kuten yin joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä täyteen kannatteluun.
Rauhoittavan harjoituksen ja sen loppuun tehtävän syvärentoutumisen aikana soivat kaunissointiset äänimaljat.
Jokaisessa äänimaljassa on oma uniikki sointi ja värähtely, joka saa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja hellittämään. Äänimaljoja soitetaan myös kehon päällä restoratiivisissa asanoissa, jotta halutessasi voit kokea värähtelyn vielä syvemmällä tasolla.

Klo 17-17:15
Retriittipäivän lempeä lopetus

Tämän ihanan ja ainutlaatuisen päivän hinta:

Early bird hinta 85 € on voimassa viidelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle 1.7.2022 asti.

Sen jälkeen hinta on 100 €.

Early bird ilmoittautumiset suoraan sähköpostiin 1.7.2022 asti:
posti(ät)ninanjooga.fi

Maksulinkit early bird ilmoittautuneille lähetetään kesäkuun lopussa.

Ilmoittautuminen on sitova. Maksetun paikan voi luovuttaa ystävälle.
Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak).

Hintaan sisältyy tee/kahvi lounaan ja iltapäivätauon yhteyteen, sekä pieni vegaaninen naposteluvälipala.

Harmonisen kauniilta Studio Aallolta saat käyttöösi joogamaton, joogabolsterin, joogatiilet, polvityynyt, silmätyynyn, joogavyön ja huovan. Toivomme, että otat lisäksi mukaasi oman viltin ja isomman tyynyn jos kaipaat pään tueksi. Ota mukaan myös joogamatto tai iso rantapyyhe ulkona olevaa joogaa ja välipalataukoa varten.

Päivä toteutetaan pienryhmänä, osallistujia otetaan mukaan max. 12. Kannattaa ilmoittautua siis pian: posti(ät)ninanjooga.fi

Harjoitukset eivät sovi raskaana oleville.

Paikka: tunnelmallinen ja valoisa Studio Aalto, Lapinniemenranta 12 B 140, Tampere
Ajankohta: lauantai 23.7.2022 klo 10.30-17:15
Hinta: 85 € (5 ensimmäistä ilmoittautujaa 1.7.2022 asti) / 100 €

Sydämellisesti tervetuloa mukaan! 
Siiri & Nina

Pidätämme oikeuden aikataulujen ja ohjelman muutoksiin.

Kaikki oli juuri niin mahtavaa kuin vain saattoi toivoa! Päivässä pääsin toden teolla lepäämään ja irtautumaan hektisestä ja äänekkäästä arjestani. Ohjelma oli todella hyvin suunniteltu, siirtymät rentoja ja rauhallisia, mikä auttoi päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Muutenkin ehkä itselleni parasta antia on ollut kaikki se lempeys ja armo, mitä retriitissä muutenkin välititte, sinne sai tulla sellaisena kuin on, tehdä asanat sillä tavoin kuin itselle sopi tai olla tekemättäkin, oli lupa ihan vaan ollakin.

Pidän kovasti molempien ohjauksesta erikseen, mutta yhdessä vieläkin enemmän. Juuri sopivasti kaikkea. Erityiskiitos kiireettömästä tunnelmasta. Tulen uudelleenkin!

Ihanaa! Päivä ohjattu selkeästi ja aikataulu toimi. Ohjaajat toimivat hyvin yhteen. Parasta se, että rentoutusten jälkeen aikaa nousta rauhassa.

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)