Puistojoogat Tampereella ja Pirkkalassa 2023

Puistojoogat pyörähtävät taas käyntiin Tampereella ja Pirkkalassa kesällä 2023. Aloitamme joogatunnit heti, kun on tarpeeksi lämmin ja kiva ilma eli mahdollisesti jo toukokuun puolella.

Puistojoogatunneista ilmoitan ensisijaisesti sähköpostilla, joten tilaa nyt puistojoogatuntien sähköposti-ilmoitukset täältä.

Puistojoogatuntien aikataulu on seuraava:

  • Kesämaanantaisin Pirkkalassa Vähäjärven rannassa (Routakujan päädyssä) klo 17:30-18:30
  • Kesätiistaisin Hatanpään Arboretumissa viljelypalstojen ja järven välimaastossa klo 17:30-18:30
  • Kesäsunnuntaisin Ranta-Tampellassa Massunlastenpuistossa klo 10:30-11:30

Huomioithan kuitenkin, että aikataulussa tulee olemaan muutamia poikkeuksia kesän aikana, ja että puistojoogatunnit pidetään säävarauksella. Siksi kannattaa tilata ajankohtaiset sähköposti-ilmoitukset

Puistojoogan hinta on 7 € ja sen voi maksaa käteisellä, Ninan joogan nettikaupassa, työnantajan liikuntaeduilla (Smartum, Edenred ja ePassi). Tai perinteisesti tilisiirrolla FI75 7997 7996 3029 10, saaja Flow Creative ja viestiin oma nimi ja puistojoogan päivänmäärä.

Puistojoogassa teemme helposti lähestyttävää hatha-/ flow-joogaa, jossa yhdistetään hengitystä ja liikettä ja liikutaan rauhallisesti. Välillä jäämme paikalleen myös rauhoittumaan. Kaikki ovat tervetulleita puistojoogaan, sekä aloittelijat että pitkään jooganneet.

Pidän myös puolen tunnin äänimaljarentoutuksia puistossa lähinnä Pirkkalan ja Arboretumin puistojoogan perään. Äänimaljarentoutus maksaa myös 7 €, ja otan äänimaljarentoutukseen maksimissaan 10 osallistujaa. Jos haluat etukäteen varata itsellesi paikan äänimaljarentoutukseen, laita minulle sähköpostia posti(ät)ninanjooga(piste)fi. Muutoin otan osallistujat saapumisjärjestyksessä. Ilmoitan äänimaljarentoutuksista myös sähköpostilla.

Nähdään kesäisissä merkeissä!

Kiitos ilmoittautumisestasi joogahaasteeseen!

Muista käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteesi, jos et ole aiemmin tilannut Ninan joogan uutiskirjettä :)